vrijdag 1 maart 2024

Happy Bee Day

 Dag, dag,Ik probeer in een aparte agenda de challenges allemaal bij te houden waar en wanneer ik de kaarten moet linken en ook tot wanneer het loopt.

Ik plan de berichten in en dan soms toch nog weer verzetten omdat er nog weer wat leuks tussendoor komt. En de sluitingsdatum in de gaten houden.

En dan zijn er nog de uitdagingsregels.

Ik weet het, ik hoef niet mee te doen en soms ben ik ook gewoon te laat. So be it. 

Het is geen moeten en ik doe alleen mee als ik er niet teveel over na hoef te denken en het idee spontaan opkomt.


Dit is ook zo'n kaartje wat spontaan ontstond:


Ik had nog wat figuurtjes over uit de bijen raat stans en daar maakte ik een bloemvorm van


*********

heeft mijn kaartje een top plekje gehaald:


En ik mag samen met anderen in de top 5 gastdesigner zijn... spannend.

Groetjes, Alma
13 opmerkingen:

Martha zei

Mooie kaart Alna
Leuk mrt die bijtjes restjes
Challlenges werken bij mij niet, ik ervaar het als druk en dat vind ik niet fijn ik geniet van de creaties die gemaakt worden
Liefs Martha

Femminde zei

Ja heerlijk als je zo spontaan met een challenge mee kan doen. Ik ga er ook wel eens echt voor zitten maar vindt de spontane kaartjes vaak de mooiste.
Deze is super geworden!!
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde

Hetty P. zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt.
Mooie met al die randjes en de bijenraat.
Je hebt nog een hele administratie aan alle challenges.
Je stempelkaart is ook erg mooi geworden, leuk dat je een topnotering hebt.
Groetjes Hetty

Scraptastisch zei

Gezellig dat je me bent gaan volgen Alma! Ik doe bijna nooit mee met challenges, want de tijd ontbreekt om het allemaal bij te houden. De werkweken vliegen voorbij en ook wil ik tijd met kinderen en kleinkinderen door brengen. Het fijne van deze hobby, niets moet alles mag! Heerlijk als een kaartje spontaan ontstaat en het is een mooie,
groetjes Gerie

marja kenter zei

Dit is een heel leuk spontaan kaartje erg mooi. Ik kan het niet allemaal bijhouden, challenges en verjaardagen enzo. Dus stuur ik af en toe spontaan een kaartje naar iemand en momenteel vind ik Cheerful sketches leuk met hun maandelijkse sketches. Vroeger deed ik bijna altijd mee met Liftchallenge maar dat is een beetje verwaterd.
Ach zo hebben we allemaal ons plezier op een verschillende manier.
Fijne avond en groetjes

Eri zei

Je hebt een leuke kaart gemaakt met deze sketch. Ik schrijf de challenges ook meestal op, maar als het niet lukt jammer dan. Zo'n spontane kaart is mooi mee genomen. Gefeliciteerd met je topper.
Groetjes, Eri

GerJanne zei

Hoi Alma, ik doe het net als jij. Vaak schrijf ik de challenges op en als er dan een kaart voldoet aan de eisen, kan ik hem linken. Voor een paar challenges maak ik ze echt omdat die challenge iets speciaals vraagt, zoals de Lift of DCL of een sketch uitdaging. Jouw spontane kaartje is erg leuk!
En gefeliciteerd met je toppertje. Die was ook heel mooi!

Freubelmina zei

Ik pik er ook de challenges uit welke ik leuk vind en lukt het niet dan gaat het over…voorheen wilde ik aan elke meedoen en dan word het net verplichting voor jezelf en dat moet niet…freubelen is een hobby toch…

Dit is een hele leuke geslaagde kaart, prachtige uitwerking van de sketch!

Freubelmina zei

Ps. Gefeliciteerd met je dikverdiende winnende kaartje!

Alyson Mayo zei

Very cute interpretation of the sketch - bees are so popular right now! Thanks for sharing with us at Atlantic Hearts :)

Dena J zei

A fun card with a bit of golden elegance. Nicely done, Alma. Thank you so much for joining the challenge at Atlantic Hearts.

Michelle zei

You card is so cute and a fun way to wish someone a Happy Birthday! I love your take on our sketch. Great job! Thanks for sharing at Atlantic Hearts.

Golden Goddess Designs zei

great interpretation of the sketch. I love the gold! thank you for sharing with us at Atlantic Hearts Sketch challenge. Good luck!

Alicia

The paper players

 Hallo, Het was een regendagje toen ik deze kaart maakte, kon net tussen de buien door een paar foto's maken. The paper players had nog ...