donderdag 26 oktober 2023

Kerstkaart met hoekjes

 Hallo,


Ik ben nog lekker bezig geweest met kerstkaartjes maken. Ik denk dat ik er onderhand wel genoeg heb maar toch... ik zit nog wat in de juiste flow.


Ik zocht een paar hoekmalletjes er bij en maakte deze kaart:Het achtergrond papier komt uit een blok wat ik kocht bij Bruna. 

52 weeks to ChristmasIk zit in de keuken aan tafel te freubelen en altijd ligt de tafel vol.

Ruimtegebrek op tafel en daarom nu ook een side table voor de schuifpui gezet. Tijdelijk, is mijn voornemen want van de zomer ruim ik 'm weer op.

We zullen zien, voor nu wel even makkelijk.


Groetjes,

Alma

25 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Alvast voor volgend jaar dan, het is ook zo leuk om ze te maken al schiet het bij mij niet op dit jaar. Superschattig kaartje met de eekhoorn!

Henriët zei

Ruimte gebrek op de knutseltafel??? Ik denk dat velen van ons dat herkennen. Daarom heb ik een trolley naast de tafel staan. Daar kan ook heel veel in.
Je kerstkaart is mooi. Lekker dat je zo in de flow zit.
Groetjes van Henriët

Diny zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt Alma!
Fijn om een extra plekje te hebben om je hobby uit te voeren!
Groetjes Diny

Epie zei

En weer een gezellige kerstkaart erbij Alma
Groetjes Epie

Trijntje zei

Je hebt een hele mooie kerstkaart gemaakt. Leuk afgewerkt en hoekjes zijn ook weleens weer leuk om te gebruiken…. Ik heb vaak in de achterkamer de tafel en vloer rond de tafel vol… in de keuken hou ik de tafel netjes omdat we daar overdag veel zitten… ik neem dan wel eens wat mee om daar te doen… maar de spullen hou ik in de kamer. Ik heb ook geen knutselkamer… en bovendien vind ik het ongezellig voor mijn man als ik boven zou zitten en hij beneden. Ben dus regelmatig aan het opruimen de tafel even weer leeg… mas4 last het ook gerust staan als ik ergens mee bezig ben…want een rommeltje heb je snel. Bij mij ontploft de boel regelmatig… Succes ermee. Groeten Trijntje

Eri zei

Een prachtige kaart Alma. De "oude" hoekjes staan er leuk bij, net als de mooi gekleurde bloem. Altijd handig om door te gaan nu je in een kerstkaarten flow zit.
Groetjes, Eri

Hetty P. zei

Mooie kaart heb je gemaakt.
Ik ben ook gestart met freubelen aan de keukentafel, maar ben nu zo blij met mijn eigen kamertje. Kan lekker altijd de boel de boel laten.
Fijne dag,
Hetty

Jantine zei

Wat een mooie kaart, Alma. Ik wist niet dat Bruna ook papierblokken verkoopt, wat leuk. En slim om een sidetable bij te plaatsen, ik ben benieuwd of ie weer opgeruimd wordt, of blijft...
Ik heb mijn hobbykamer in de logeerkamer en leg altijd allerlei materialen op het logeerbed, als mijn bureau vol is... (altijd dus).
Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC deze week.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Annemarie en Merit zei

wat een plaatje van een kaart, zo;n lief tafereeltje.
En oh over gebrek aan knutselplek, ja hier knutsel ik ook in de kamer gelukkig 6 stoelen, en door de week vaak alleen thuis als man lief weg is voor het werk dus kan mooi alle plek inpikken...en tegen het weekend ruim ik alles op, dan maak ik vaak heel weinig.
Gezellig dat je er bij bent deze week,
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

marian zei

Een mooie kerstkaart heb je weer gemaakt.
Groetjes van Marian.

!neke zei

Hij is heel leuk zo , en gewoon doorgaan....je kan er nooit genoeg hebben.
groeten Ineke
~DT52wTC

Marijke zei

een leuk kaartje heb je gemaakt met al die hoekjes! En een kaartje meer is ook wel makkelijk! Is nooit weg! Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat is weer een mooie kerstkaart geworden Alma, mooie bloem heb je ook gemaakt. Handig zo'n extra plekje, hier ontploft ook regelmatig een knutselproject hihi.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Marjan zei

Mooie malletjes, de witte tint doet het plaatje mooi uitkomen. Mooie bloem ook. Ik heb de luxe van een knutselkamer sinds onze zoon de deur uit ging en daarvoor had ik alles inde keuken, wat regelmatig erg rommelig was. En van dat rommel maken... daar ontkomen we niet aan.

Laurespage zei

Een mooi en feestelijk kaartje met een mooi plaatje.
Groetjes, laurette

Margreet zei

Wat goed opgelost met die 'oude' hoekjes en een bloem. Zo heb je er weer een mooi kaartje bij (je kunt er niet genoeg hebben).
xxx Margreet

joke zei

Prachtige kaart met dit mooie plaatje. Leuk hoor de hoekstansjes erbij.
Groetjes Joke

Nelleke zei

Mooie kaart , mooi plaatje en mooi afgewerkt.
Dat ruimte te kort heb je gauw hè. Ik zit meestal avonds aan tafel in de huiskamer wat te plakken en zo. Het voorbereidend werk die ik dan op mijn kamer en neem het dan op de glazen plaat mee. En proberen zo min mogelijk terug te gaan voor als ik wat vergeten heb. Lekker van genieten, je woont ook in je huis. Groetjes Nelleke

Elly zei

Leuke kaart, lekker doorgaan als je in de flow zit, altijd gemakkelijk toch.
Ja ruimte gebrek hoe groot je tafel ook is, je blijft ruimte te kort komen.
Groetjes Elly

Els zei

Een hele mooie kerstkaart met dit mooie plaatje.
Tja met onze hobby hebben we al snel een beetje 'rommel'
maar wel gezellig.
Ooit ben ik begonnen met een klein tafeltje, maar nu heb ik een hobbykamer want mijn kinderen zijn de deur uit. Wel makkelijk hoor. Met 2 grote bureaus en kom nog ruimte tekort hahaha.
Groetjes, Els

GerJanne zei

Heel mooie kaart Alma! En je weet nooit of je genoeg kaarten hebt. Soms krijg je uit onverwachte hoek iets en dan wil je misschien ook een kaartje sturen. Zo vergaat het mij wel eens...
Slim idee om er een sidetable bij te zetten voor de winter.
Ik knutsel zelden beneden. Het zou 1 grote puinhoop worden, ben ik bang. Mijn knutselkamertje is klein en vol.

Caroline zei

Mooi kaartje met de hoekjes en het lieve plaatje
Groetjes Caroline

Laurespage zei

je kaartje is helemaal af. TOP.
groetjes, laurette

Renate zei

Wat een leuke kaart laat je ons hier zien.
Ik deel mijn hobbykamer met Patrick, dat is best wel gezellig.
Toen we Jippe (ons hondje) net hadden, vond ik het zielig dat ik haar de hele middag alleen moest laten als ik ging freubelen, dus toen heb ik de spulletjes die ik veel gebruik beneden gelegd. Uiteindelijk was dat ook niet zo'n goed idee, want ik hou enorm van een opgeruimd huis, en die trolley naast de dressoir ging me enorm irriteren, dus heb ik het hele zooitje weer naar boven gebracht. Als ik nu ga freubelen, dan ga ik eerst een spelletje spelen met Jippe, of nog even lekker een rondje wandelen, dan slaapt ze lekker de hele middag.

-xies- Renate.

Nancy zei

Hey Alma,
Wat een sfeervolle winterkaart laat je hier zien!
Plaatsgebrek, tja, we krijgen ook zo veel spullen bij elkaar hé, en als je ziet wat je soms nodig hebt om maar 1 kaart te maken...
Hier heb ik het geluk van een ateljee te hebben, zo fijn.
Goed dat je een tijdelijke oplossing hebt gevonden...
Liefs,
Nancy

The paper players

 Hallo, Het was een regendagje toen ik deze kaart maakte, kon net tussen de buien door een paar foto's maken. The paper players had nog ...