woensdag 31 mei 2023

In de tuin

 Hallo,


In de tuin.... met dit mooie weer zit ik veel buiten. 

Deze week een paar vrije dagen en dus kom ik niet veel aan bloggen toe en om jullie blogs te bezoeken om een reactie achter te laten.

Ik wil in huis ook wat achterstallig onderhoud doen en dan ook nog de zorg voor een jonge pup.... kost me allemaal veel energie.


Wel heb ik tussendoor wat kaartjes gemaakt en die zal ik nu laten zien. De rest van de week neem ik even een time-out wat bloggen betreft.
De gebruikte stempels zijn allemaal van Ludiec, het oplegvel is aquarelpapier 300 gr van Van Beek.

De teksten stempelde ik op een stuk grijs inpak papier wat je vaak als vulling in een bestelling krijgt. Dit eerst besmeerd met gesso, laten drogen en dan de tekst er op stempelen.

Ik heb het gescheurd ipv knippen/snijden.

*****

Begin volgende week hoop ik er weer te zijn.

Groetjes van mij,

Alma

11 opmerkingen:

Elly zei

Mooie kaarten, en groot gelijk, lekker genieten van het mooie weer.
Ik zit nu nog buiten met mn laptop had zoveel nog in te plannen en daarna maar even een blogrondje, maar er komt iedere x zoveel bij.
Kost enorm veel tijd altijd.
groetjes Elly

Ellen zei

Erg leuke kaartjes Alma en gaaf hoe je de tekst gedaan hebt met de gesso…thanks voor deze leuke tip!
Lekker genieten van andere dingen, ik kan het bloggen ook niet bijhouden en nu ik bij heel veel niet kan reageren merk ik dat men bij mij ook wegblijft dus de lol gaat er een beetje af. Iedereen vind het leuk om reacties te krijgen denk ik want waar doe je het dan voor! Er zijn wel trouwe volgers hoor en daar kan ik ook reageren.
Succes met je pub, groetjes Ellen

De Hobbykamer van Petra zei

Dank voor je reactie. Ik heb 'm online gevonden.

Beide kaarten vandaag zijn weer prachtig met ook nu weer mooie tekst stempels en mooie kleuren.


Lieve groet, Petra

Nelleke zei

Nou je zit nog niet achter de geraniums denk ik. Heerlijk genieten van je tuin, moet je ook zeker doen. En er zitten gewoon maar 24 uur in ene dag. Kan mij voorstellen dat bloggen er dan wat bij in schiet. Deze kaarten zijn erg leuk gemaakt evenals jouw vorige bloemen, mooi hoe je die kleurde wat nonchalant ook. groet, Nelleke

Els zei

Hallo alma, Ik heb mijn ogen uitgekeken en wat heb je prachtige creatie gemaakt tijdens mijn afwezigheid. De plannerpagina is heel mooi, en wat een leuke kringloop post.
De bloemetjes en het vaasje met bloemen, de boekenlegger en de kaart met stencil met de bloemen vind ik allemaal super mooi gemaakt.

en weet je Alma, Ik heb nu 3 weken een blogpauze gehad en ben op vakantie geweest. Echt vakantie zonder social media, dus ik snap helemaal wat je bedoeld. Ook je pup vraagt nodige veel aandacht en ik wens je veel succes met dingen.
Rustig aan doen.
Groetjes, Els

Els zei

met de dingen die je wilt doen (moest er nog staan).

Trijntje zei

Hele leuke kaarten heb je gemaakt. Met deze leuke potjes met bloemen. Geniet van je vrije dagen.. hopelijk kun je lekker buiten zijn… vandaag even wat een mindere dag. Groeten Trijntje

Caroline Cards zei

Leuke kaarten. Lekker genieten van de time-out.
Groetjes, Caroline

Hetty P. zei

Mooie kaarten heb je gemaakt.
Wat zal je het druk hebben met een puppy in huis, heel veel plezier.
Fijne dag, Hetty

Eri zei

Gezellige bloemenkaarten heb je gemaakt Alma! Geniet van het mooie weer en je pup!
Groetjes, Eri

Marjan zei

Mooie stempels heeft Ludiec en ze heeft ook zelf zo'n mooie stijl. Jouw kaartjes met deze stempels zijn prachtig geworden. Ik begrijp dat en je huis opknappen en een pup verzorgen veel energie kost. We zien we je wel weer als je eraan toe bent.

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...