vrijdag 7 januari 2022

Distress inkt

 Hallo,


Een tijdje terug kwam ik een leuke kaart tegen bij "Scrap-joy". Zij had de werkwijze erbij beschreven en als je die wilt bekijken klik dan maar op het linkje.

scrap-joy


Ik maakte er een aantal:*****


*****

Als laatste kaart met deze techniek:
De koe is een sticker waarbij het witte gedeelte doorzichtig is, dus toen ik de sticker er op wilde plakken zag ik dat de koe dan oa een roze kont kreeg. Lol. Gelukkig zag ik het en heb ik de sticker eerst op een wit kopieer vel geplakt en daarna uitgeknipt. Onderaan bij de poten heb ik met zwarte stift stipjes gezet zodat het lijkt dat de koe toch ergens op staat.
Het dier leek anders te "zweven". 

****


Wat ik ook nog niet verteld heb is dat ik bij Willy Duit, van Bewust&Gewoondoen een workshop heb gewonnen. Ik had op haar blog gereageerd, Superleuk en heel blij mee. Ik heb de workshop al even bekeken en zal jullie op een later moment mijn werkstuk laten zien.

Willy Duit


Gezellig dat je meelas, ik pak mijn werkzaamheden weer op en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,

Alma

5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt, Alma!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gave kaarten heb je gemaakt Alma, heel mooi die achtergronden. Haha, ook leuk een koe met een roze achterste, die geeft misschien wel aardbeienmelk LOL. Slim om eerst op wit papier te plakken en mooi opgelost met de stipjes bij de poten. Gefeliciteerd met het winnen van de workshop, leuk.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Supergave kaartjes zijn dit…goed gelukt hoor en ook in mooie kleuren!
De koe is goed opgelost zo…top!
Gefeliciteerd met het winnen van de workshop…leuk!
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Oh wat super dat je de workshop bij Willy hebt gewonnen! Echt iets voor jou, denk ik.
De kaarten die je nu laat zien zijn ook geweldig! Slim van die koe, hoewel een roze kont ook leuk kan zijn ;-))

Els zei

Je kaarten zijn heel mooi Alma en slim dat je de koe eerst op wit papier hebt geplakt. Zou jammer zijn dat het ging doorschijnen.
Ben nieuwsgierig naar je workshop van Willy Duit.
Groetjes, Els

Terug in blogland

 Hallo allemaal, De hoogste tijd om weer wat van me te laten horen... na mijn tripje naar New York met onze jongste dochter. Wat hebben we g...