vrijdag 2 april 2021

cirkel kaart en tip

 Hallo,


De cirkel kaarten die Hermine Koster maakt duiken overal op. Ik heb haar filmpje ook bekeken en er mijn eigen draai aangegeven.

Maar haar werkwijze....ze gebruikt een showmapje die ze aan haar stempelhulp geplakt heeft om stempels te positioneren. Geweldige tip.

Dit is haar filmpje:Ik heb er nu een aan mijn stamparatus vastgeplakt en met name tekstjes kun je op deze manier uitlijnen en perfect positioneren.

Dit is mijn kaart, 


Ik heb eerst rondom een cirkel gesponst met distress inkt, dus cirkel afgeplakt en vanaf de mask gesponst.
Daarna de fles met bloem gestempeld en de bloem apart nog een keer. Deze ingekleurd en uitgeknipt. ik heb de fles ook lichtjes ingekleurd. 
Ik gebruikte trouwens papier van Schut. A4 blok van 225 gram. Het is tekenpapier maar je kunt er met verschillende technieken op werken.

Blaadjes gestempeld en wat kleine bloemetjes, met een micron pen de cirkel getekend en de tekst dus gepositioneerd met het hoesje.
Dat ging prima!

Kaart trouwens in opdracht gemaakt.


leuk dat je meelas,

tot de volgende keer.

Alma.

Fijne Paasdagen gewenst!3 opmerkingen:

jackelien zei

Hoi
Wat een prachtige kaart.
Groetjes Jackelien

GerJanne zei

Hoi Alma,
je kaart is super zeg! Wat een mooie effect, dat rond stempelen. Ik heb van Nellie Snellen iets (gen idee hoe het heet) waarmee ik ook rond kan stempelen, alleen heb ik dat nog maar met teksten geprobeerd. Jouw kaart inspireert om het eens met wat anders te doen. Je zult het wel een keer zien...

Els zei

Een mooie kaart en prachtig met de fles en de bloem.
Fijne paasdagen en groetjes, Els

Terug in blogland

 Hallo allemaal, De hoogste tijd om weer wat van me te laten horen... na mijn tripje naar New York met onze jongste dochter. Wat hebben we g...