vrijdag 5 maart 2021

Planner

 Hallo,


In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling en dankzij de "ommetje" app van de hersenstichting loop ik nu al 45 dagen elke dag minimaal 20 minuten. Zeker 2 x per week een uur of meer en dan vaak met mijn lieve vriendin.

Onderweg maak ik vaak een foto om te verwerken in mijn planner.

Ik zal een paar foto's laten zien, ben nog een beginner wat betreft het opbouwen van een pagina maar alles is goed zolang het maar MIJN werk is.

Natuurlijk moesten ook mijn wandelschoenen op de foto:


Deze foto is van een rondje van 1,5 uur die ik alleen liep, een prachtige dag. Ik liep 9,5 km.


De volgende 2 pagina's moet ik nog vullen met het een en ander, een foto, een verslagje van mijn bezigheden oid.
Het oranje papiertje met tekst en nrs is een papiertje wat mijn man liet slingeren.... 
Het woord happy is een oudere mal van Stampin' Up!


De letters zijn mallen van Stampin' Up! uit de set: handlettered prose dies.


Erg leuk om zo mijn dagelijks leven vast te leggen. Zeker ook met die kleine dingetjes die je volgend jaar niet meer weet. Een moment van plezier, telefoontje, een appje, de eerste was die buiten droogt... 


Leuk dat je meelas, tot de volgende keer

Alma.

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma, wat leuk dat jij dat ook doet! Ik loop ook elke dag een Ommetje en zit in de groep van de gemeente Voorst. Werkt ook nog stimulerend. En helemaal leuk om een planner te maken. Daar heb ik niet aangedacht (vast omdat ik er niet goed in ben). Maar jij hebt straks een leuk aandenken.

Els zei

Wat een leuke pagina's zijn dit en zo leuk al die natuurfoto's van je wandelingetje. Mooi is het daar bij Hackfort.
Fijne zondag en groetjes, Els

The paper players

 Hallo, Het was een regendagje toen ik deze kaart maakte, kon net tussen de buien door een paar foto's maken. The paper players had nog ...