vrijdag 17 juli 2020

Painted poppies

Dag,


De titel zegt het al, deze post gaat (weer) over de klaprozen. Ik kan er niets aan doen maar een kennisje is gek van deze poppies.  Ze vraagt me herhaaldelijk om kaarten met deze stempelset en natuuuurlijk voldoe ik graag aan haar wensen. Omdat ze zo mooi zijn.


Ik heb een aantal kaarten voor haar gemaakt:

Eerst maar eens een heel aantal poppies stempelen op cardstock in de kleur poppy parade met zwarte inkt.Een x aantal blaadjes op old olive cardstock gestempeld en zwarte randjes en bloem hartjes uit gestanst.Dit keer gebruikte ik whisper white thick cartd stock als basis kaart.Restjes dsp erbij gezocht en de boel een beetje arrangeren...

En zo kwamen deze kaarten tot stand.
deze stempel set is en blijft toch echt een van mijn favoriete sets. Heb jij ook een favo set en welke is/zijn dat dan?

Hartelijke groet,
Alma

3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een mooie serie kaarten heb je gemaakt, Alma!

Ellen zei

Schitterend!
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Ze zijn ook mooi, de klaprozen en je verveelt me er niet mee hoor! Vlak voor de vakantie heb ik ook klaprozen binnengekregen, maar ik weet niet zeker of het deze set is.. ik moet er nog mee beginnen...

The paper players

 Hallo, Het was een regendagje toen ik deze kaart maakte, kon net tussen de buien door een paar foto's maken. The paper players had nog ...