woensdag 11 september 2019

Zonnebloemen

Hallo,


Fijn dat je (weer) meeleest.


Op you tube kijk ik en volg ik een aantal demonstratrices van Stampin' Up! Ook Tami White volg ik en bij haar zag ik een mooie Z fold Card.
Ze had prachtige zonnebloemen gemaakt met behulp van de daisy pons.

Ik heb de kaart en de zonnebloemen nagemaakt, is wel iets anders maar alle credits zijn voor haar.Tami White kleurde de perennial essence floral centers met de early espresso blend. ik kleurde ze met behulp van een dauber en de early espresso inktpad.
de bloemenhartjes met cajun craze en de uiteinden tipte ik iets aan met early espressoOok de blaadjes, met de takjes pons uitgestanst, kleurde ik met dezelfde kleur als het cardstock.Ik gebruikte ouder DSP, niet meer in de collectie maar wel in prachtige najaarskleuren.


Een prachtige zonnebloem


De kaart zoals die is opgebouwdEn van Tami de gegevens, van haar heb ik het idee van de zonnebloemen Z fold card.En zo staat de Z fold card.4 opmerkingen:

Je@net zei

Echt een super mooie kaart, Alma!

Caro's Kaartjes zei

Wat een fleurige kaart!
Leuk dat je Tami volgt.
Ik heb haar een aantal jaar geleden mogen ontmoeten.
Ze is super aardig.

GerJanne zei

Heel mooi gedaan! Leuk om ideeën bij elkaar op te doen.

Dora zei

Ziet er mooi uit.

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...