woensdag 21 augustus 2019

Uitstapje

Dag,


Vandaag even een uitstapje naar andere merken stempels. Er zijn meerdere stempel merken die ik ook mooi vind.

Ik ben in het voorjaar naar Nijkerk geweest, Art Specially beurs. Daar ben ik bezig geweest met de stempel lijn van Geralda Janssen tijdens een workshop. Ik heb toen niets uit deze serie gekocht...maar kon het nu toch niet laten.

Op een zaterdag gaf Geralda een workshop in Schaijk bij de Stamping Cottage. Mijn zusje en ik zijn daar naar toe geweest. Heel gezellig.
We leerden kleuren mengen en de beginselen van het werken met aquarel verf. Natuurlijk zijn we nog lang niet volleerd maar is het een kwestie van oefenen.  Je moet zelf ervaren hoe de verf, de kwast, het water en het papier op elkaar reageert. Ik heb zeker wat geleerd en vond het erg leuk.

Ik ging naar huis met een paar stempels en 4 tubetjes verf in basis kleuren meer heb je eigenlijk niet nodig omdat je heel goed kleuren kunt mengen.

Na afloop samen geluncht en toen op huis aan. De terugweg was gezelliger (en drukker op de weg) dan de heenweg want mijn zusje reed mee. En we kletsten heel wat af.


Dit heb ik thuis gemaakt:Ik heb het hommeltje gebruikt in combinatie met een stempel van Different colors, (Ludiec).
Ook de tekst is van Ludiec.
Het cardstock is van Stampin' Up! sahara sand.


Zo kun je best verschillende stempel lijnen met elkaar combineren.

Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer.
Alma.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw....vind je kaarten echt super mooi geworden, Alma!

GerJanne zei

Oh wat een mooie kaarten. Je hebt het super ingeverfd en de stempels zijn heel mooi!

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...