dinsdag 12 maart 2019

forever lovely en stamparatus

Hallo,

Wat een leuke reacties op mijn vorige post. Dank jullie wel!

Met de nieuwe stempel set forever lovely die ik als bundel heb gekocht, dus inclusief snijmallen, heb ik deze kaarten gemaakt.Mijn inspiratie kwam ook van Pinterest, daar kwam deze set al veelvuldig voorbij. Met de stamparatus is het makkelijk uitlijnen. Je stempelt eerst de bloemen bv in peekaboo peach en daarna de blaadjes met old olive. Deze kleuren combi heb ik zelf bedacht.


Een paar foto's van mijn werkwijze:En het eind resultaat komt er dan zo uit te zien:
Dapper denim en coastal cabanaMet de stamparatus kun je de stempels heel mooi en precies uitlijnen. Als je de stempels eenmaal goed hebt uitgelijnd kun je meerdere afdrukken in verschillende tinten maken.

Bij deze kaart heb ik aan de zijkant de snijmal gebruikt. Dat was eerst ook nog even goed kijken dat ik het goed had liggen;


En bij deze kaart heb ik een snijmal uit de petals en more serie gebruikt. Dat wat er uit gestanst is heb ik weer teruggelegd:Ik ben heel blij met mijn stempelhulp.

Bedankt voor je bezoekje,
Alma2 opmerkingen:

GerJanne zei

Prachtige kaartjes! En wat leuk om zo'n rand te maken aan de zijkant van je kaart. Dat ga ik onthouden. Dank voor de tip!

Ellen zei

Wat een beauty Alma...heel mooi gedaan en een mooie uitleg ook...thanks!
Vraagje...ik heb het fine tip lijmflesje gekocht van SU en na 1 x gebruikt te hebben (gelijk gesloten na gebruik) krijg ik met geen mogelijkheid de naald die in het dopje zit er weer in...ik heb vanalles geprobeerd maar het lukt voor geen meter! Kun je hierover een tip geven?
Ik zocht een mail adres maar vond het niet...dus maar even hier!
Groetjes Ellen

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...