zondag 20 januari 2019

Beschuit

Hallo,

Vandaag eerst een geboorte bericht. Niet van dit jaar maar van tweede kerstdag. Op die dag is, 6 weken te vroeg, onze tweede kleinzoon geboren.Ik heb er voor gekozen om het niet eerder kenbaar te maken omdat hij nog in de couveuse lag en het dan altijd even spannend is.

Gelukkig zijn ze nu weer in eigen huis en groeit Ian goed.

Ik zal hem niet wekelijks zien want we wonen anderhalf uur rijden van elkaar. Gelukkig komen er veel foto's want ik mag een fotoboek maken. Ik heb het album van Stampin 'Up! en de pocket pages al in huis, dus ik kan lekker aan de gang.

Ook voor de oudste kleinzoon ben ik bezig met een album. Zijn eerste jaar is klaar, met het tweede jaar bezig, in juni wordt hij twee.
Wat is dat leuk om te doen!!!!

Tot zover, vanmiddag de verjaardag van onze tweede dochter vieren, 31 al weer.
Hartelijke groet,
Alma

3 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een prachtig nieuws...hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinzoon! Geweldig fijn dat het nu goed gaat met de kleine Ian! Heel veel geluk en wijsheid gewenst voor hem! Geniet ervan hoor!
Ook van harte met jullie dochter en fijne dag!
Groetjes Ellen

Je@net zei

Gefeliciteerd met jullie kleinzoon, Alma. Wat een geweldig nieuws en wat fijn dat hij nu weer thuis is. Zal een spannende tijd geweest zijn.
En natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie dochter. Een fijne dag gewenst!

GerJanne zei

Oh Alma, dat is altijd spannend. Fijn dat ze allebei thuis zijn en dat het goed gaat. Van harte gefeliciteerd met je kleinzoon en met je dochter ook natuurlijk. Veel plezier met het maken van het album, de albums....;-)

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...