donderdag 1 november 2018

Star of light

Tada.....set nr 30: Star of light.

Ik heb mijn uitdaging compleet, ik heb afgelopen jaar 30 verschillende stempel sets laten zien. Ik heb meer dan 30 kaarten verstuurt en ook heb ik met 30 verschillende mensen gesproken over Stampin' Up!

Deze uitdaging heeft mij zeer zeker ook geholpen om wekelijks een blog te schrijven. Ik had immers een onderwerp om over te bloggen en ik wilde laten zien dat Stampin' Up! een geweldig goed product is.
Ik ben er zeer content mee en ook tijdens workshops kon ik anderen mee laten genieten van de stempels, papier, inkt snijmallen en hulpmiddelen.

Ik hoop nog lang demonstratrice te kunnen blijven, workshops te kunnen geven met Stampin' Up! maar bovenal is het genieten van de gezelligheid en de vriendschappen die het mij heeft gebracht.


Tot slot nog een kerst stempel set, we gaan immers richting de feestdagen.


Een set met snijmallen erbij. pagina 98 in de jaarcatalogus en de snijmallen vind je op pagina 220.
Bij deze kaart de kleur pool party gebruikt.


Bij deze kaart heb ik een combi gemaakt van 2 kerst stempel sets. De ster en de tekst komen uit de set Star of light. De rozet/ ster op de achtergrond komt uit de set Happiness surrounds.Dank je wel voor je bezoekje en tot de volgende keer. Ik ga gewoon door met bloggen.

Alma.

1 opmerking:

Diny zei

Je hebt twee leuke kaartjes gemaakt Alma!
Groetjes Diny

Terug in blogland

 Hallo allemaal, De hoogste tijd om weer wat van me te laten horen... na mijn tripje naar New York met onze jongste dochter. Wat hebben we g...