zondag 23 september 2018

Buffalo check

Dag,

Allereerst hartelijk dank voor de leuke reacties op mijn vorige blog post, dat is altijd leuk om te lezen.


In de reeks van 30 sets laten zien is dit nr: 21 Buffalo check. Deze achtergrond stempel vind je in de herfst/najaar catalogus. Hij is superleuk en eigenlijk onmisbaar in je verzameling stempels. (ik bestel 2 oktober dus...laat het weten als ik voor jou kan bestellen).

Je kunt natuurlijk gewoon in zwart afstempelen maar ik laat 'm zien in de kleur garden green. Daarna heb ik streepjes gezet met een stampin writer. Kleur lovely lipstick en blueberry bushel. Dit geeft een zgn plaid motief.


En dit is een kaartje die ik gemaakt heb met de stempel set colorful seasons en de bijbehorende dies.

Tot de volgende keer.
groet, Alma

4 opmerkingen:

Dora zei

Leuke kaart

Je@net zei

Wat een gaaf idee, Alma. Erg leuke kaart ook!

GerJanne zei

Heel gaaf Alma! Ik heb zo' n stempel van MD (ik heb wel eens het idee dat alle grote merken elkaar na-apen vroeg of laat), maar die streepjes heb ik nog niet gezet. Dat is een top idee. Neem ik mee... Je kaartje ermee is ook erg leuk.

Diny zei

Wat leuk gedaan Alma!
Groetjes Diny

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...