woensdag 6 juni 2018

oh so eclectic

Hallo allemaal,

Woensdagochtend, even tijd voor mezelf.

Deze ochtend eerst heerlijk gezwommen in het openlucht bad, 30 baantjes getrokken. Het was goed toeven in het water. Ik was dan ook niet de enige die aan het zwemmen was.

Daarna thuis een lekker kopje koffie op het terras en de nieuwe catalogus van Stampin' Up! doorgebladerd.
Door al die mooie projecten die er in staan kwam ik op het idee van de onderstaande kaart. Tevens was dit idee prima te gebruiken voor een opdracht om een kaart te maken voor iemand die 65 jaar wordt.


De basis kaart is garden green, daarop dsp van Fresh fruit. Hier heb ik 2 bloemen op gestempeld uit de set "oh so eclectic".
De felicitatie tekst is uit mijn prive verzameling.
Daarop vellum geplakt en de cijfers in garden green komen ook uit mijn prive verzameling. De takjes en het bloemetje zijn uit dezelfde bundel: oh so eclectic. In de nieuwe catalogus staat deze set op pagina 156.
De ovaal is gestanst met de "stiched shapes framelits"op pagina 220 uit de nieuwe catalogus.

Een fijne, ontspannen ochtend, vanmiddag en vanavond weer aan het werk,
tot de volgende keer en bedankt voor het meelezen.
Alma

4 opmerkingen:

Diny zei

Prachtig kaartje Alma.....leuk met het vellum!
Groetjes Diny

Je@net zei

Mooie kaart, Alma!

GerJanne zei

Hoi Alma,
Wat heerlijk om buiten te kunnen zwemmen! Dan begint je dag meteen goed. Je kaart is supermooi. De kleuren zijn gaaf.
Ik heb de catalogus ook en er staan weer heel mooie dingen in.
Groetjes,
GerJanne

Maria V zei

Prachtige kaart met mooie kleurtjes.
Helaas hebben wij alleen nog maar een binnen zwembad. Daar ga ik iedere donderdagochtend om kwart voor 8 banen zwemmen. Heerlijk vind ik dat. Ben je lekker fris en energiek en heb je nog een lange dag voor je om b.v. te knutselen ;)

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...