zaterdag 11 november 2017

Huwelijk

Dag lezer,

Leuk dat u mijn blog hebt gevonden en voor alle volgers: hartelijk bedankt voor al jullie reacties die jullie achterlaten!!

Voor vandaag het volgende kaartje op verzoek. Er was en trouwkaart nodig en ik maak vaak meerdere zodat de "opdrachtgever" kan kiezen.
Dus nu ook:


 Dit kaartje heeft een witte basiskaart, ik heb kraft papier gebruikt en een stukje vellum dat ik met een embos mal door de cuttlebug heb gehaald. De stempel set Cheers to the Year gebruikt en de cirkel is ge- embosd met copper embos poeder.

Voor het volgende kaartje heb ik de kleur pool party gebruikt:

Ik heb de stempel set Floral phrases gebruikt en de stippeltjes komen uit de set: Watercolor Wings. Een witte basiskaart en daarop pool party als kader.
Beide kaarten vielen in de smaak en ze wilde ze beide graag hebben.

Fijne dag verder,
Alma

3 opmerkingen:

Je@net zei

Kan me voorstellen dat beide kaarten in de smaak vielen, Alma. Vind ze allebei ook erg mooi geworden!

Iefje Ceulemans zei

Mijn favoriet is het eerste kaartje! Alhoewel ik de kleuren in de tweede kaart erg mooi vind. Moeilijk kiezen dus eigenlijk :-) Grtjs, Iefje

Maria V zei

Twee verschillende kaarten en beide mooi. Ik zou ook niet kunnen kiezen. Misschien afhankelijk naar wie hij gaat, denk ik.

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...