woensdag 30 augustus 2017

Bullet journal

Hallo,

Vorige week ben ik bij onze dochter en kleinzoon geweest. Ze wilde studeren en ik mocht oppassen. Reuze leuk en een hele gezellige dag gehad.!!!
We hebben ook nog heerlijk gewandeld op de Posbank, de heide stond in bloei en het was een prachtige dag. Het was genieten!

Ik heb ook nog even aan mijn journal kunnen werken. Ik had al eens materialen gekocht voor handlettering maar dat raakte ik al snel kwijt aan dochterlief. Zij heeft het al vaak gebruikt voor verjaardagen.om kaarten etc te maken.


Tijdens het slaapje van kleinzoon ben ik bezig gegaan met het journal. Op Pinterest en op blogs van anderen heb ik heel veel voorbeeldjes gezien over de invulling van zo'n journal. 
Uiteindelijk is het iets van jezelf en maak je het naar eigen inzicht en werkbaarheid voor jezelf. 
Ik wil er ook vooral een soort van herinneringsboek van maken. 


Het begin is er. Nog een heleboel lege pagina's te gaan. Zo nu en dan zal ik jullie laten zien hoe het er voor staat met mijn journal. Gewoon doen, pagina's vullen met mooie letters en de taken en afspraken noteren. 


Tot de volgende keer en een fijne dag.
Alma

3 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Hihi, leuk dat je dochter ook zo creatief is! Hier zijn ze nog wat kleiner, maar zitten ook regelmatig aan mijn spullen. Heerlijk idee om er een herinneringsboekwerk van te maken!

Je@net zei

Wat gezellig zo'n dagje samen met je kleinzoon. En een wandeling bij de bloeiende heide is natuurlijk ook helemaal top.
Spannend om dan eindelijk echt te beginnen in je journal. Maar wat een mooi herinneringsboek zal het uiteindelijk worden!

Diny zei

Wat gezellig Alma....heerlijk om op de kleinkinderen te passen he?
Leuk het herinneringsboek maken.....wordt steeds mooier!
Groetjes Diny

The paper players

 Hallo, Het was een regendagje toen ik deze kaart maakte, kon net tussen de buien door een paar foto's maken. The paper players had nog ...