zaterdag 17 juni 2017

Daisy Delight

Hallo,

Het was een beetje stil van mijn kant, te druk met andere zaken en geen energie /zin hebben in wat dan ook. Nog even volhouden en dan kan ik het even rustig aan doen ivm vakantie.
Vandaag een kaartje gemaakt met Daisy Delight, een prima set (met pons) om even snel een (verjaardag) kaartje te maken.
Deze keer een combi gemaakt met Night of Navy en de nieuwe kleur Lemon Lime Twist. Dit samen met Floral Boutique dsp verwerkt op een night of navy basis kaart.
Door de tekst, uit mijn privé verzameling stempels, open rondjes gestempeld. Deze stempel komt van het Scrapbook atelier in Klarenbeek.


De tekst op de envelop komt ook van het Scrapbook atelier: "echte post is leuker". Ook daar de rondjes doorheen gestempeld. Vond ik wel grappig.

fijne dag verder en goed weekend.
Alma

5 opmerkingen:

Je@net zei

Erg mooie kaart, Alma!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke frisse kaart Alma. Mooie kleuren en combinatie van pons en stempels.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Heel leuk Alma! Oma worden kost energie, denk ik. En het komt bi alles aar ja anders ook druk mee bent!. Lekker vooruitzicht, vakantie.
Je kaart van vandaag is heel mooi! Ik ben ook fan van het Scrapbookatelier.
Groetjes,
GerJanne

Maria V zei

Wat een prachtig kaartje en wat een mooie kleurtjes. De grote bloem maakt het helemaal compleet. Succes met de druktes en geniet vooral van je kleinzoon.

Henny's kaartjes zei

mooi kaartje

Verjaardagen

 Hallo, Eerst wil ik nog 2 verjaardag kaarten laten zien die ik ontving van Eri en Angelique: Ik vind ze supermooi! dank jullie wel. ****** ...