vrijdag 28 april 2017

Tunnel kaart

Hallo,

Vanmorgen weer vroeg uit de veren want ik mocht weer aan het werk. Mijn zorg rondje op de fiets was toch nog zo'n 18 km. Gelukkig bleef het droog.

Hebben jullie een fijne Konings dag gehad?
Ik heb na de middagwandeling heerlijk zitten freubelen. Op You tube had ik een filmpje gezien van Meg Loven. Zij laat daarin een "tunnel"kaart zien. Ik heb de maten aangepast en de stempel set Beautiful You gebruikt.
 Het zigzag dsp is van Stampin' Up! Ik heb dat twee jaar geleden, denk ik, gekocht, het ging er uit. Ik weet ook niet meer uit welke serie het komt. De basiskaart is mint macaron. Het donkerblauw is dun opleg vel waarvan ik ooit al eens een restant van de buurman heb gekregen.De eerstvolgende bestelling is 3 mei as om 14:00. Wil je dat ik ook voor jou een bestelling plaats laat het mij dan weten vóór maandag 12:00.
Fijn weekend alvast.

groet, Alma


3 opmerkingen:

Je@net zei

Leuk modelletje en een erg mooie kaart, Alma!

GerJanne zei

Oh wat een leuk model!! Die ga ik ook eens uitproberen!
GerJanne

Iefje Ceulemans zei

Erg leuke kaart! Die ga ik op mijn 'to make' kaartenlijstje zetten.
grtjs, Iefje

The paper players

 Hallo, Het was een regendagje toen ik deze kaart maakte, kon net tussen de buien door een paar foto's maken. The paper players had nog ...