woensdag 22 maart 2017

Blooms & Wishes

Blooms & Wishes, een mooie stempelset waarmee ik al verscheidene kaarten heb gemaakt. Er is ook designer paper van zodat je dat kunt combineren. In de huidige catalogus te vinden op pagina 138/139. Ik hoop dat deze combi blijft want dat dsp vind ik SUpermooi. Er is ook ribbon (lint) te koop in bijpassende kleuren. En natuurlijk inkt in dezelfde kleuren met namen als: Mint Macaron, Blushing Bride, Rich Razzleberry, Island Indigo. Hoe bedenken ze het toch die prachtige namen.

Maar hier is mijn kaartje:


De tekst komt van stempelatelier Dordrecht.
Fijne dag vandaag.

3 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie kaart, Alma. En wat een prachtige tekst!

Monique zei

Heel mooi gedaan!

Fijne dag, liefs Monique

Joke de Wit zei

Prachtig Alma.Gr.Joke

Terug in blogland

 Hallo allemaal, De hoogste tijd om weer wat van me te laten horen... na mijn tripje naar New York met onze jongste dochter. Wat hebben we g...