dinsdag 1 augustus 2023

Libary pocket.

 Hallo,


Afgelopen donderdag, 27-07, een hele dag regen...

Ik had een vrije dag en ben bijtijds opgestaan, Eerst maar een kop koffie, ontbijtje en aan de slag. 

De keuken opgeruimd, gepoetst en stof gezogen. 

Ook had ik nog op de fiets naar de kringloop gewild maar met al die regen heb ik dat maar niet gedaan.

*****

Het was een geschikte dag voor "stoeien met stempels" vond ik.


Van ECD verscheidene dies gepakt, gestanst met creme kleurig cardstock.

Gesponst met brushed corduroy, wat stempelen, papiertje er bij gezocht.


Ik gebruikte de libary pocket om alle tags/ labels in te doen.


Op de voorkant van de libary pocket plakte ik nog een extra pocket.Garenklosje met stukje crème kleurig garen,


De achterkant van de labels heb ik ook beplakt met dsp.


Ik heb alle stempelwerk met Versa Fine Clair: fallen leaves gedaan


Ik zocht een plekje in mijn zelfgemaakte junk journal, bovenaan vouwde ik een puntje naar achteren. Nu is hier ook nog ruimte als pocket.


Ook de libary pocket plakte ik gedeeltelijk vast voor een extra pocket.


Ik kan er nog meer in kwijt aan kaartjes/labels dus ik denk dat ik er nog wat maak.Toen ik mijn junk journal klaar had dacht ik nog van waar zal ik het mee vullen. Maar zo geleidelijk aan vult het zich vanzelf.

Ik denk dat ik nog wel iets aan de kaft gaan doen... vind het nog niet af. Ik maakte trouwens een tweede junk journal, groter en het innaaien van de katernen op een andere manier gedaan. 
Ook gezien in een you tube filmpje. Komt later vast nog wel een keer voorbij hier.

*****Vandaag, 1 augustus, een heugelijke dag voor mij. Ik ben vandaag 25 jaar in dienst bij mijn werkgever.

Kreeg gisteren een mooi pakket thuisgestuurd met een mooie persoonlijke kaart erbij. Dat deed me toch wel wat die persoonlijke kaart. Geen standaard tekst maar echt voor mij en met de hand geschreven.

Ik werk nog steeds met veel plezier. 

Groetjes van mij,
Alma7 opmerkingen:

Eri zei

Jij hebt heerlijk zitten stoeien met de stempels Alma, en met een prachtig resultaat! Gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum!
Groetjes, Eri

Marjolijn van Elsberg zei

Gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum! Dat is echt een pluim waard en je werkgever mag blij zijn met je. Dat mag best beloond!!! en wat wordt je junk journal mooi , al die pockets en tickets, ik moet er ook eens mee aan de slag en dan alleen dat doen. Ik vergeet ze steeds en ze zijn zo leuk! Groetjes weer, Marjolijn.

GerJanne zei

Oh! Wat goed, 25 jaar! Van harte gefeliciteerd! En wat leuk dat je een pakket thuis gestuurd kreeg. Als ze dat bij iedereen doen, krijg ik dat volgend jaar ;-)
Je creaties zijn heel gaaf. Knap hoe je alles verzint. En nu ook al een tweede junkjournal. Ik bewaar bijna niets voor mijzelf....te veel mensen die een kaart verdienen en dan blijft er weinig tijd over...

Elly zei

Een geweldige creatie heb je gemaakt, ik hou er wel van.
En gefeliciteerd, idd een zelfgeschreven kaart is echt super, er is dan tijd voor genomen, fijn dat je gewaardeerd wordt.
Groetjes Elly

Els zei

Wouw wat mooi is dit allemaal en leuk zijn deze pockets, tags en dat kaartje met garen etc.
Het kaft zullen we t.z.t. nog wel te zien krijgen.
Gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum Alma en leuk dat je zo'n persoonlijk pakket hebt ontvangen.
Groetjes, Els

Hetty P. zei

Wat ebt jij de regendag goed benut !!!
Je creatie is super mooi geworden.
Leuk dat je zo persoonlijk verwend bent door je werkgever, kleine moeite groot plezier.
Fijne dag,
Hetty

Marjan zei

Dat ziet er allemaal weer heel erg mooi en vol aandacht gemaakt uit! Snap dat je de kaft nog wil veranderen, dat lukt je ook vast goed.

Gefeliciteerd met je jubileum! Fijn als je er een persoonlijke boodschap bij zo'n pakket krijgt, natuurlijk doet dat goed. totaal anders dan hoe dat bij ons ging. Onze directeur vond het maar onzin en je kon het vergulde ooievaar speldje wat de gemeente Den Haag aan al het onderwijzend personeel gaf bij zoiets, zelf gaan halen bij het stadhuis. Zo niet leuk!

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...