vrijdag 12 augustus 2022

Paperpassion beurs

 Hallo,


Afgelopen zaterdag, 6-8 ben ik naar Tilburg afgereisd met de trein. daar zou ik mijn zus ontmoeten en zijn we na een heerlijke kop koffie met appeltaart naar de beurs gelopen.

De koffie met genoten we in de Lochal, een imposant gebouw met rijke historie en met vernieuwde functies, zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Na onze koffie liepen we naar de koepelhal en we hebben een geweldige dag gehad, paar workshops gedaan en materialen gekocht.

Ik kon niet naar huis zonder een paar Aall&create stempels, de vlinder van Artjourney en Katzelkraft stempels.Na de beurs reisden we samen naar haar huis war ik kon logeren en de volgende dag haalde mijn man me op en zijn we nog bij onze dochter en gezin op bezoek geweest.

Al met al een druk en vol weekend maar een top weekend.


Leuk dat je even meelas,

tot een volgende keer,

Alma


3 opmerkingen:

Henriët zei

Dat klinkt als een erg gezellig weekend. Mooie stempels heb je gekocht. Die vissen van Katzelkraft vind ik geweldig!
Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken.
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Wat een leuk weekend had je! Klinkt gezellig. Ik ben ook een keer daar geweest. Inderdaad een heel mooi gebouw. Mooie aankopen heb je gedaan! Ben benieuwd naar je creaties ermee. Ik ga dit weekend iets verzinnen en dan mail ik je!

Els zei

Dat was een heel gezellig weekeinde en wat
heb je veel mooie stempels gekocht,
Heel veel plezier met je nieuwe stempels
Fijn weekeinde en groetjes, Els

Geel, groen en bruin.

 Hallo, Gisteren een begin gemaakt met de challenges te bekijken die momenteel lopen. Deze eerste kaart maakte ik voor de challenge bij 2 si...