zondag 3 april 2022

Crocus

 Hallo allemaal,


Gisteren ben ik naar Nijkerk geweest, samen met mijn zusje. Wat een feestje was dat, we hadden ons er zo op verheugd!!

Het was ruim en overzichtelijk, gezellige mensen, we hebben een super dag gehad!!!


Met een tas vol nieuwe stempels en materialen gingen we weer naar huis. Vanmorgen gelijk al bezig geweest met een nieuwe stempel van Tracy Evans. 

Ik had nog een achtergrondje liggen naar een idee van Tracy en maakte deze kaart:Ik vond nog sisal in de kast en verwerkte dit achter de uitgeknipte krokus. De krokus kleurde ik in met distress inkt. Langs de kaart sponste ik heel voorzichtig een geel randjes.

All credits to Tracy Evans, ze inspireerde me voor deze kaart.


Fijne dag verder en hartelijke groet,

Alma

5 opmerkingen:

marja kenter zei

Wat een mooie kaart en fijn dat je het zo leuk hebt gehad op de AS. Ik heb er ook altijd van genoten, ik kon dit jaar niet maar leefde wel mee met alles.
Fijne zondag en groetjes

Ellen zei

Heel mooi gedaan Alma…supergaaf!
Groetjes Ellen

jackelien zei

Wauw prachtig.
Fijn dat je het mooi hebt gehad.
Groetjes Jackelien

GerJanne zei

Ja zo jammer dat ik je niet gezien heb. Ik heb nog naar je uitgekeken en dacht even dat ik je zag, maar dat was van ver. Fijn dat je nu wel kon. Wij hebben ook genoten. En je kaart met de nieuwe stempel is heel mooi!

Els zei

Heerlijk om naar de beurs te zijn geweest en met heel veel leuke spulletjes thuis aan de slag te gaan. Je hebt een super mooie kaart gemaakt.
Groetjes, Els

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...