dinsdag 22 februari 2022

Hibiscus

 Hallo,


De stempel met de Hibiscus bloem had ik nog niet gebruikt, had 'm al wel een tijdje in huis maar was er nog niet aan toegekomen. 

Ik was lekker bezig met wat uitproberen, dat lukte en en kreeg ineens een idee hoe ik de kaart wilde maken met deze bloem.

Ik stempelde de afbeeldingen met versafine claire Nocturne, strooide hier clear embos poeder over en dit met de heattool verwarmen.


De achtergrond deed ik op dezelfde manier en kleurde wat cirkels in met aquarelverf. Dezelfde kleuren gebruikte ik met het inkleuren van de bloem en knipte die uit.
Ik gebruikte Paint-On papier, naturel kleur.


En hier zie je de gehele kaart:


Het woord Hibiscus knipte ik uit en plakte het verhoogd op.
De basiskaart is 9,5 x 6,5 INCH, wat groter dan een normale kaart, ik heb er nog geen enveloppe voor.:)


******

Van een aantal merken heb ik stempels die ik bewaarde in de verpakking en samen in een plastic zakje, totaal niet overzichtelijk.

In de kast had ik nog doorzichtige hard plastic enveloppen, opbergmappen A4 formaat. Ik heb de stempels nu netjes daar in opgeborgen, een bak gezocht waar de enveloppen in passen en voilà, een keurig opbergsysteem!


*****

Dank je wel voor je bezoekje en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
Alma

4 opmerkingen:

Henriët zei

Een hele leuke kaart met de Hibiscus.
Handig zo'n opbergsysteem voor je stempels.
Groetjes van Henriët

Laurespage zei

Alma, bedankt voor je bezoekje ! Ik ben naar je blog gekomen en meteen volger geworden. Je maakt hele mooie kaartjes helemaal naar mijn zin. Je kaartje met de cirkels en je hibiscusbloem is heel mooi en fijn kleuren.
Groetjes en tot hoors.
Laurette

Rhodé zei

De kleuren springen er echt uit op dat kraft. Heel mooi!

Els zei

Een super leuke kaart heb je gemaakt.
Groetjes, Els

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...