donderdag 18 november 2021

 Hallo,


Vandaag zat ik even in de stempel flow... van dit vel maakte ik 4 kaarten. Ik sneed dit vel in 4 stukken op maat.Ik gebruikte een mask van Aall&Create, dit is de negatieve afdruk. Ik had eerst gesponst met distress inkt voor een ander project en op de inkt die achterbleef spritste ik water en drukte de mask op een vel papier. Zo ontstond dit negatief.
Daarna wat random gesponst met ander kleurtje, wat random gestempeld...zwart kader, zwarte ster en daarop een witte, 


En zo creëerde ik 4 kaarten.


Leuke middag gehad zo...


Groetjes van mij,

Alma

3 opmerkingen:

GerJanne zei

Heerlijk om zo bezig te zijn. Even niet met het werk bezig en je laten gaan in de creativiteit. Ze zijn heel mooi geworden. Mooie kleuren combinatie heb je gekozen.

Els zei

Wat een mooie kerstkaarten heb je met het negatieve stencil gemaakt. Heel mooi Alma.
Groetjes, Els

Diny zei

Wat een toffe serie heb je gemaakt....zo leuk gedaan!
Groetjes Diny

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...