vrijdag 8 oktober 2021

pinwheel card

 Hallo,


Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik probeer met regelmaat hier iets te posten van wat ik zoal maak. Meestal kaarten maar ik ben ook bezig met een planner van ECD en soms maak ik een mini boekje of zo.


Voor vandaag wil ik een pinwheel kaart laten zien. Deze had ik gemaakt ter voorbereiding van een workshopje/stempelmiddag met 2 dames.Ik heb dsp gebruikt, met deze kaart die je plat kunt versturen, kun je ook mooi restjes dsp opmaken.

Tevens een oudere stempel set met bijbehorende pons maar eens weer uit de kast gehaald.De dames hebben met veel plezier aan deze kaart gewerkt.


Een leuk en makkelijk te maken kaartje.


Leuk dat je meelas en tot de volgende keer,

Alma

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Ah.. dat model zag ik pas ook bij iemand. ZO leuk en het lijkt me verassend voor de ontvanger. Je hebt schitterend papier gebruikt.

Rhodé zei

Wat een leuk model! En prachtige papiertjes! Een hele stijlvolle kaart.

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...