donderdag 23 september 2021

Achtergrond maken

 He hallo,


Leuk dat je meeleest. 


Soms zoek ik een you tube filmpje op om een techniek te bekijken of zomaar voor wat inspiratie. Vooral de filmpjes van Tracy Evans vind ik erg leuk om te kijken. Zij ontwerpt stempels en stencils voor Aall&Create.

Ik heb een aantal van haar vnl achtergrond stempels. Zo af en toe koop ik er een van haar om de collectie uit te breiden.

Ook volg ik haar op FB. Ze kwebbelt er lekker op los maar laat duidelijk zien hoe ze iets doet en geeft ook tips tussendoor.

Voor de onderstaande kaarten keek ik ook eerst een filmpje van haar: 

https://youtu.be/3xuEcrzr1NM

(Hopelijk werkt het linkje)

De basis gemaakt met distress oxide zoals Tracy laat zien in het filmpje.


Een achtergrond stempel die ik van haar heb met letters, de stempel met blaadjes heb ik niet.


Wel heb ik de stempel met de pencils, Hier zie er een klein stukje van:


De bloem, blaadje en kraai uit mijn privé verzameling, de witte spetters met witte acrylverf maar ben er niet kapot van. 


Bij deze kaart heb ik nog wat op de achtergrond gesponst met een stencil.

Ik heb geen label gebruikt zoals Tracy maar gekeken wat ik had en kwam op dit kleine vierkante labeltje uit.

Ik had veel plezier met het maken van deze kaarten, de keukentafel vol met materialen. dat wordt eerst leegruimen vóór we de avondmaaltijd kunnen gebruiken.


groetjes, Alma

3 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma,
ik vind je kaarten erg mooi! Ook de witte spetters wel, die geven iets speciaals aan de kaart. Ik kan me voorstellen dat je je even helemaal kunt verliezen in het stempelen en kaarten maken. Vind ik ook heerlijk!

Els zei

Kan mij voorstellen dat je veel plezier hebt gehad met het maken van deze prachtige kaarten. Ze zijn super mooi!! Wat een heerlijke hobby toch.
Groetjes, Els

Anneke zei

Meer dan geslaagd eindresultaat. Twee top kaartjes!

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...