dinsdag 29 juni 2021

Roses

 Hallo,


Vandaag wil ik een kaartje laten zien die ik met een geleende stempel heb gemaakt. In mijn kast met stempels zitten ook stempels van Art journey en destijds kochten mijn vriendin en ik deze op beurzen. Ver voor corona tijd.

We kozen verschillende stempels en spraken regelmatig met elkaar af om een middag samen te stempelen. Zo groeide onze voorraad stempels gestaag.

Reuze gezellig was dat. 

*******************

Ik ben begonnen met een strookje (ik werkte op schut papier 225 gr), Ik wilde wat uit proberen, vandaar eerst een proef strookje.


Strookje gesponst met distress inkten: Kitsch flamingo, worn lipstick en barn door. Daarop rozen gestempeld met barn door en met kitsch flamingo een cirkel. Er staat met zwart een tekstje op gestempeld maar dat wordt 'm niet.

Volgende, nu een heel vel:


Zelfde werkwijze als het strookje, toch niet geheel tevreden, de rozen zouden iets dichter op elkaar kunnen én ik vind het erg rood allemaal.


Ik vond nog een restje papier, ook schut papier, 

Eerst de rozen er op gezet met embossing poeder. Daaroverheen gesponst, nu ook met spiced marmelade erbij.Daarna voorzichtig met een stukje keukenrol over de rozen geveegd om overtollig inkt te verwijderen. 

Gemat op een stukje zwart en de vogeltjes apart gestempeld en uitgeknipt. De tekst is van Inkerbell stamps


Ja, zo vind ik de kaart mooi geworden. 
Deze kaart is voor een stel wat pas getrouwd is. 

Leuk dat je meelas, tot de volgende keer.
Groet, Alma

3 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma,
wat een prachtige achtergrond. Het is je heel goed gelukt om het niet te rood te laten worden! Het is een heel mooi kaartje en een prachtige tekst. Zeker voor een stel dat gaat trouwen!

VoormeKaartje zei

Wow wat is het mooi geworden. Ook een erg leuke tekst erbij.
Liefs, Christa

Els zei

Een super mooie kaart met deze achtergrond.
Groetjes, Els

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...