woensdag 26 mei 2021

Serendipity 2

 Hallo,


Dank voor jullie reacties op mijn post over serendipity paper. 

Ik wilde vandaag het vervolg laten zien. Gistermiddag en avond ben ik er mee verder gegaan door er enkele stempels op te zetten en 1 vel heb ik gebruikt voor 2 pagina's voor in mijn planner. Van dat vel heb ik nog 1 deel over waar ook nog een pagina uit kan. Dit deel bewaar ik nog even.

Kijk je mee?

Deze pagina heb ik gebruikt.


Pagina's gesneden, kleur van de foto is een beetje flets. Gisteravond met lamp licht en flits de foto gemaakt. (Was ik al bijna vergeten om een foto van het proces te maken).


Dit zijn de pagina's geworden, 2 plaatjes uit een oud boek van Janneke Brinkman. Ik zoek er 2 foto's bij van onze kleinkinderen om er op te plakken en verder doe ik er ws niet zoveel bij op.

Nu heb ik dus nog 1 vel over, hier kan ik ook nog pagina's van maken. Maar dat komt later wel. Deze pagina's zijn voor mijn sidekick planner van Elisabeth Craft designs. 

Misschien dat ik het andere vel wel gebruik voor de grotere planner... ik ben van plan om de grotere planner ook aan te schaffen. De sidekick is een fijn formaat maar daar kan ik niet veel foto's en journaling op kwijt van mijn dagelijkse leven.

Leuk dat je meelas, tot de volgende keer en hartelijke groet,

Alma4 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke pagina's, Alma.
Lang geleden dat ik met deze techniek gewerkt heb!

GerJanne zei

Wat mooi weer!! Het ziet er zo prachtig uit. Vaak een kwestie van durven he??

Els zei

Je hebt er mooie pagina's van gemaakt.
Groetjes, Els

VoormeKaartje zei

Wat is dit ontzettend leuk geworden. Had je vorige blog gemist maar ook nog even terug gelezen. Nog nooit van deze techniek gehoord of geprobeerd. Weer wat geleerd. Een fijn weekend. Liefs, Christa

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...