vrijdag 13 november 2020

5 december voorbereidingen

 He hallo,


Nog even en dan is het 5 december. 

Onze kinderen en hun gezinnen wilden toch wel graag sinterklaas vieren maar dan op afstand. We trekken al een aantal jaren digitaal de lootjes dus ook nu weer.

Andere jaren stelde ik het kopen van cadeautjes tot het laatste moment uit maar als ik het via een webshops wilde bestellen moest ik er niet te lang mee wachten ivm grote drukte. (Zei een van onze dochters).

Ik ben meer een type van plaatselijke winkeliers steunen en dat heb ik ook grotendeels gedaan maar kon niet alles in het dorp kopen. Dus toch ook wat digitaal besteld.


Oké, en dan het inpakken....

Inpakpapier... check

naamstickertjes....check

labeltjes.... check
En natuurlijk de cadeautjes, Haha, ik laat alleen de pakjes zien voor mijn vader en de afdeling waar hij woont.


Mijn vader is dementerend en de familie verzorgd een persoonlijk cadeautje en voor de bewoners heb ik ook iets gekocht. Als ze rond de tafel zitten kunnen ze een bal met belletje naar elkaar toe rollen. Leek me wel een eenvoudige gezamenlijke activiteit. besteld bij Dementie.nl, 

Overbodig te melden dat ze sinterklaas in besloten kring vieren... iets met corona :(

Doen jullie nog iets met Sinterklaas?


Leuk dat je meelas en tot de volgende keer,

Alma


1 opmerking:

GerJanne zei

Ah ja, leuk! Ik verheug me er anders ook altijd zo op. We vieren het nog wel, maar we weten niet wanneer...DIgitaal is niet aan mij besteed. Wel een quiz of zo, maar we dien altijd met surprise en gedicht en zonder lichaamstaal is dat een stuk minder leuk.
Leuk dat je dat voor je vader en de afdeling doet waar hij woont.

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...