vrijdag 7 augustus 2020

special someone en brusho

Dag, leuk dat je meeleest,


Als ik even geen inspiratie heb kijk ik nog wel eens de oudere jaarcatalogi door. Daar vond ik een kaartje wat mij direct aansprak. 

Ik ben er mee aan de slag gegaan en vandaag wil ik het resultaat laten zien. Kijk maar mee:


Ik pakte de brusho, wat water en aquarel papier. Brusho reageert zo leuk op water, ik heb ook wat geblazen en het papier gekanteld en gedraaid.

 Dit was de eerste die ik maakte, Later maakte ik er nog een, het kleurverloop is weer heel anders. Het muisje erbij vond ik wel grappig, kijkt wat verbaasd naar de ballonnen.


Zwart garen om het label geknoopt en de lijntjes met zwarte fineliner getekend. Het label heb ik verlengd door het de eerste keer niet geheel door de big shot te draaien maar tussendoor op te schuiven.

Ik heb even lekker gestoeid met stempels, water en brusho, dank je wel voor het meelezen en tot de volgende keer,
Alma

3 opmerkingen:

Ellen zei

Heel leuk gedaan Alma...schattig die beer erbij. Ook een goed idee met de touwtjes zo...top.
Groetjes Ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuk om zo met Brusho te spelen en het heeft een heel leuk resultaat. Je kaarten zijn vrolijk en feestelijk om te zien Alma.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Gezellige kaartjes! Leuk om te zien dat je met de Brusho steeds weer een nieuw, uniek effect krijgt. Zo is geen kaartje hetzelfde.

Hoedje en embossing

 Hoi hoi, De volgende challenge waar ik nog graag aan mee wilde doen was die bij  Carlin's kaartenparadijs "Zet een hoedje op en em...