dinsdag 28 januari 2020

Bonanza Buddies

Hallo,

Vandaag laat ik nog 4 kaartjes zien, gemaakt met de Bonanza Buddies stempel set. Het designer paper is ook zo mooi om er bij te gebruiken.


Bij de stansen zit óók zo'n leuke tag. Daar kan een lintje door of niet natuurlijk. Bij het onderste kaartje heb ik een rectangel snijmal er nog weer uit gestanst. Hierachter een stukje dsp geplakt. Daar plak ik later bv een cijfer op van de leeftijd van de jarige.Ook kwam ik deze sketch tegen:

Afbeeldingsresultaat voor fab friday sketch 179

Ik maakte 2 kaartjes naar aanleiding van deze sketch:

 Net even anders:


Ik heb al veel plezier beleeft aan deze set samen met het dsp en de snijmallen die erbij horen.Dank je wel voor het meelezen en tot een volgende keer.

(Deze set kun je ook bij mij bestellen, als je voor minimaal € 60, 00 besteld mag je ook nog een gratis item uitzoeken).

Groeten van mij,
Alma

3 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma,
wat een ontzettend leuke en vrolijke kaartjes zijn het! Het is altijd zo gaaf als het allemaal zo mooi met elkaar matcht, DP, inkt, stempels etc. Leuke uitwerking van die sketch trouwens.

alma.heijenk@gmail.com zei

dank je wel Gerjanne

Relinde Scheepers zei

Wat leuke vrolijke kaarten! mooi

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...