dinsdag 18 juni 2019

blushing bride en basic gray

Hallo, 


Op verzoek van iemand een paar kaartjes gemaakt voor huwelijks jubilea. Ik heb gekozen voor de kleuren basic grey en blushing bride. 

Kijk je mee?


Ik had de stempel set Daisy delight nog op tafel liggen, de tekst stempel is prive bezit. De bloem blaadjes iets omgekruld. 

Bij de volgende twee kaartjes heb ik de set forever lovely gebruikt.

Het grote bloemetje uit gestanst met de bijbehorende snijmal en verhoogd opgeplakt. Het bloemetje rechts boven heb ik uitgeknipt. Dit zit in de grote bloemen stempel en deze heb ik op een restje whisper white gestempeld.Zo kon ik hem uitknippen.Bij deze kaart heb ik de Stamparatus gebruikt, mijn stempel hulp. Zo kun je beide stempels goed positioneren.
Ik heb eerst de bloemetjes gestempeld met Blushing bride en daarna de blaadjes stempel er tussen gelegd. Daarna  kun je deze met de plaat oppakken.
De blaadjes gestempeld met old olive. aan het uiteinde nog een paar extra takjes en een blaadje gestempeld. Dit zijn aparte stempeltjes in deze stempel set. Ook kun je ze met een snij mal uit stansen. (Bijbehorende set dies: Lovely flowers met 14 dies).


Wederom de trouwtekst uit mijn prive bezit gebruikt. Indien gewenst kan ik er nog cijfers op stempelen.

Dank je wel voor je bezoekje en tot de volgende keer.
hartelijke groet, Alma.


2 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw....wat een mooie serie kaarten is dit, Alma!

GerJanne zei

Mooi Alma, deze roze kleur is prachtig. Lief en romantisch. Zeker met dat groen erbij!

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...