dinsdag 18 december 2018

Painted harvest

Hallo,

Het loopt zo tegen het einde van 2108, de meeste kerstkaarten zijn op de post, een enkele kaart moet nog weggebracht worden. De laatste workshop van dit jaar is geweest en de laatste zaakjes wat betreft Stampin' Up! worden afgehandeld. Ondertussen ben ik ook al weer bezig met de voorbereidingen voor 2019.

Het eerste kwartaal start Stampin' Up! weer feestelijk met de voorjaarsgids en SAB folder met leuke gratis artikelen bij een minimale bestelling van € 60,00. En natuurlijk ben je van harte welkom in mijn team als je instapt als demonstratrice want ook dat is profiteren van leuke kortingen.
Ik heb weer workshops ingepland voor het kwartaal en er start een stempelklas voor beginners.
Als je even verder naar beneden scrolt zie je in de zijbalk  de data van de stempelklas en de workshops.

Ik had nog een opdracht liggen waar ik gisteren mee bezig ben geweest. Ik heb een 12 tal kaarten gemaakt met de set "Painted Harvest". Een set met bijbehorende pons.
Het idee van deze kaarten komt van Jackie Bolhuis.

Kijk je mee?:


Ik heb de kleuren mossey meadow, soft sky, calypso coral en pumpkin pie gebruikt. De basiskaart is sahara sand evenals het label met tekst. De tekst is met zwart gestempeld.


Ik help je graag verder als je vragen hebt over Stampin' Up! of als je op zoek bent naar een demonstratrice die je bestelling kan verzorgen.

Hartelijke groet,
Alma.

3 opmerkingen:

Je@net zei

Dat ziet er fleurig uit, Alma!

Mariken zei

Hele mooie en vrolijke kaarten, ze zijn gaaf!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Vrolijke set zo.

journal cards

 Hoi hoi, Dank jullie wel voor de opbeurende woorden. Ik pas goed op mezelf en doe kleine projectjes of niets. Net waar ik zin in heb. Afgel...