vrijdag 5 oktober 2018

This little piggy

Dag,

Leuk dat je meeleest met mijn blog.

Zoals je misschien al weet of eerder hebt gelezen heb ik mijzelf uitgedaagd.

Dit jaar bestaat Stampin' Up! 30 jaar en dat leek mij een goede gelegenheid om Stampin' Up! te promoten. Dit doe ik door, en dat is mijn uitdaging, 30 sets te laten zien op mijn blog, 30 kaarten versturen én met 30 mensen die stampin' Up! niet kennen te praten over mijn hobby.

30 kaarten versturen is allang gelukt, het aantal personen spreken over Stampin' Up! loopt een beetje achter. Hoewel, mijn collega's krijgen allemaal een verjaardag kaart, komen dus in aanraking met SU en vragen hier ook wel naar. Zonder mijn collega's mee te tellen zit ik al op 16 personen.

In de reeks van 30 stempel sets laten zien is het dit keer de beurt aan de little piggy's. Een grappige set met 4 varkentjes en leuke tekstjes. (pag. 33). Dit is set 23 ik laat zien.

Ik laat jullie deze set zien:Ik heb twee kaarten gemaakt:
De varkentjes zijn ingekleurd met de blends, de basis kaart is bermuda bay.Bij deze kaart is de basis Rich razzleberry.
De tekst Happy Birthday komt uit een andere set.


Een leuke en grappige set.
Bedankt voor het mee lezen en tot de volgende keer
Alma

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat zijn je kaarten met deze varkentjes leuk geworden, Alma. Vind het ook zo´n leuke set!

Ellen zei

Superleuk!

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...