zondag 5 augustus 2018

Amazing Congratulations

Hallo,

Voor vandaag laat ik jullie kaartjes zien die gemaakt heb met behulp van de Stamparatus. Hét handige hulpmiddel van Stampin' Up!

En gelijk ook deze stempel set in het rijtje van 30 sets op je blog laten zien. Dit is mijn uitdaging omdat Stampin' Up! 30 jaar bestaat.

Amazing Congratulations.
(pagina 168 in de catalogus)

Met behulp van de stamparatus stempel je 3 x een deel van de tekst. Erg leuk in verschillende kleuren. Je kunt natuurlijk voor de buitenste rand ook embossing poeder gebruiken.

Bij de eerste kaart heb ik Dapper Denim gebruikt met Coastal Cabana, de kleine tekst komt uit de stempel set Dragonfly dreams.


Bij deze kaart heb ik als basiskaart gekozen voor Sahara sand. De gebruikte inkten zijn Cajun craze en Crisp Cantaloupe
Eronder een klein stukje een zwart randje, bij gebrek aan een groter stukje zwart kon ik geen zwart kader plakken rondom.


De Stamparatus vind ik erg handig in gebruik. Als de afdruk niet duidelijk genoeg is kun je op precies dezelfde plek nogmaals een afdruk maken. Ook meermaals dezelfde tekst onder elkaar zetten met precies dezelfde afstand gaat prima.
Kijk maar:


Ik heb er 1 x de tekst af gesneden en een klein bedank kaartje gemaakt. De gebruikte stempel set is Daisy Delight, in combi met het Delightful Daisy dsp en de bijbehorende pons. Het cardstock is Calypso Coral.

De Stamparatus is alleen te bestellen bij Stampin' Up! via demonstratrices en ik help je graag verder.

Hartelijke groet
Alma.


1 opmerking:

Maria V zei

Wat een mooie serie. Inderdaad heel handig. Bedankt voor de tip.

gel plate

 Hoi hoi, Pff... ik kom er niet toe om bezig te zijn met kaarten maken en meedoen aan challenges. Het wil gewoon ff niet met mij. Het lijf e...