zondag 29 april 2018

Oppas dagje en inkleuren

Hallo,

Donderdag is mijn oppas dag, dit doe ik om en om met de andere oma. Onderling wordt er via de "ik pas op mijn oma" app wel eens geruild. Maar afgelopen donderdag was het mijn dag.
Het is echt een dag genieten!!! Hij is zo lief en gezellig.

We kunnen nu ook een eindje gaan fietsen, hij in het kinderzitje voorop. We zijn even naar de kinderboerderij gefietst.

Als hij zijn slaapje doet kan ik even stempelen en inkleuren. Wat werkt dat prettig met die stampin blends. Super makkelijk hoor, hoef ik niet te kiezen welke stempel dozen ik mee zal nemen, ik pak de bak met blends en kleuren maar.

Op de grote tafel maak ik een werkhoekje klaar:


Dit keer had ik 4 verschillende stempel sets mee maar ik heb er uiteindelijk maar 2 gebruikt. Dit is het resultaat, nu kan ik er thuis een paar kaarten van maken.


Het was een vermoeiende dag maar ik ben blij dat ik dit kan doen.
Op de grond zitten en een toren bouwen, hij gooit 'm met veel plezier om. En een boekje kijken...hij vind de bladen omslaan nog het leukste. En natuurlijk zijn fruithapje en flesje....

Tot de volgende keer,
groet, Alma4 opmerkingen:

Mariken zei

Oppassen en ook nog zoveel kaartjes stempelen, knap! Dit beloofd wat, ik ben benieuwd. Dit ziet er in ieder gaval al heel tof uit!

Ellen zei

Leuk hoor deze stempeltjes! Gezellig dat oppassen...vanaf 20 juli ga ik Ook op mn kleindochter passen! Ze is nu 11 dagen dus eerst wennen aan haar pappa en mamma.
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Hoi Alma,
Wat een leuke oplossing om met de andere oma om en om op te passen. Leuk naam voor die app trouwens! Handig om tijdens het slaapje even wat voor jezelf te doen. Ziet er goed uit.
GerJanne

Sarah zei

Leuke dag geweest!

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...