dinsdag 7 november 2017

Mannenkaart

Hallo allemaal,

Eindelijk weer eens een berichtje van mij. Het is al even geleden dat ik een blog geschreven heb maar dat betekent niet dat ik stil gezeten heb hoor.
Ik ben bezig geweest met van alles en nog wat en sommige maaksels kan en mag ik nog niet laten zien.
Ook binnen ons gezin hebben we van alles meegemaakt en afgerond, allemaal leuke dingen maar moet wel even gebeuren. En zo zijn de dagen snel voorbij. En natuurlijk ben ik nog onthand met mijn gips. Hopelijk mag het er komende maandag af.
Maar voor de rest gaat het allemaal goed met ons.

Ik heb een opdrachtje om een paar kaartjes te maken en ik laat er alvast één zien, een mannenkaart:


Deze man heeft een klussenbedrijf en wordt 50 komende week. Het gereedschap is dus wel toepasselijk en zijn malletjes van Mariannedesign. De cijfers komen van de action, ooit al eens gekocht. Ik heb ze gekleurd met dapper denim, het washi tape paste er qua kleur mooi bij. De spijkertjes onderin heb ik met stift erbij getekend.

Tot de volgende keer,
Alma.

4 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een gave kaart is dit...leuk voor de jarige Abraham!
Lieve groetjes Ellen

Je@net zei

Mooie stoere mannenkaart, Alma!

Diny zei

Wat een leuke toepasselijke kaart heb je gemaakt Alma!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt! Helemaal leuk voor iemand die 50 wordt en een klusbedrijf heeft. Sterkte nog even met je hand. Zal wel wennen zijn als het gips eraf is..
GerJanne

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...