zaterdag 28 oktober 2017

Embos resist techniek

Hallo,

Een vrije dag, miezerig weer buiten, een ideale dag om wat te freubelen. Ik ben bezig geweest met embossen, water en een kwastje. Ik heb het linkshandig ingekleurd haha, dat ging wel aardig.
Ik heb twee kaartjes gemaakt, kijken jullie mee?

Bij de embos resist techniek werk je met versamark, (wit) embos poeder, heat tool en shimmery paper of aquarel papier omdat je met water werkt. En natuurlijk een waterpenseeltje en wat water.

Je stempelt dus met versamark, strooit er embos poeder op en dat verhitten met de heat tool. Daarna kun je het inkleuren met inkt en water en daardoor krijg je een mooi kleur verloop.

Dit is de eerste, ingekleurd met Berry Burst en Old Olive en ik heb de stempel set Butterfly basics gebruikt. Deze set staat op pagina 149 in de huidige catalogus.


De tweede kaart is ingekleurd met Pumkin Pie, het hart van de bloem met Early Espresso. Ik heb en oudere set gebruikt nl: Peaceful petals.


Beide kaartjes gemat op zwart en Old Olive en Sahara Sand cardstock gebruikt.


2 opmerkingen:

Diny zei

Twee prachtige kaartjes Alma....ook je vorige kaart is heel erg leuk!
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ze zijn erg mooi Alma. Knap gekleurd met je linkerhand. Zou voor mij een makkie zijn, LOL (linkspoot)

Happy Bee Day

 Dag, dag, Ik probeer in een aparte agenda de challenges allemaal bij te houden waar en wanneer ik de kaarten moet linken en ook tot wanneer...