zondag 20 augustus 2017

Planning

Hallo allemaal,

Ik ben op verscheidene blogs langs geweest. Wat worden er mooie dingen gemaakt!!!
De komende week lijkt het erop dat ik niet veel tijd heb om te freubelen. Maar goed soms lukt het onverwachts toch. we zullen zien......

Ik heb wat gegoogeld op "desk planner" en kwam uit bij "Bullet journal". Hulpmiddeltjes om je tijd te plannen en een leuk naslag werk voor later.
Waarom ik op deze woorden heb gegoogeld? Ik kwam er achter dat ik dat wat ik wilde niet ingepland kreeg. Er komt elke keer wat tussen of ik ben te laat met voorbereiden omdat ik het weer vergeet, te kort dag en niet de juiste materialen hebben... zo is er elke keer wat. Ik maakte ook wel lijstjes met ideeën in een schrift en ook schreef ik daar wel "to do "dingen in, maar is niet echt functioneel.
Wat kan ik daar aan doen? dacht ik.

Als eerste heb ik een "doelen lijst"gemaakt op thema, in Word, en opgeslagen . Ik heb de 5 belangrijkste doelen gemarkeerd.
Ook heb ik daar de to do dingen bij op gezet. Dit moet dan nu allemaal "SMART" vertaald worden naar de jaar planner.

Ik heb een deskplanner van de Hema in huis en eigenlijk wil ik ook nog een bullet journal.
Nu maar eens zien of ik het voor elkaar krijg...

wordt vervolgd
Alma

3 opmerkingen:

Je@net zei

Klinkt goed, Alma. Veel succes ermee!

GerJanne zei

Ik ben nu wel heel benieuwd naar je volgende bericht. Bullet journal, daar had ik nog nooit van gehoord en ik vond het erg leuk om ook even te kijken op Google wat het is. En natuurlijk ben ik benieuwd wat je gaat doen. Eerlijk gezegd heb ik het ook eens geprobeerd, maar zelfs daar kwam bij mij niets van. Na vele jaren en mezelf steeds beter kennende weet ik dat ik het lastig vind om ergens aan vast te zitten. ( behalve aan mijn man, met hem doe ik al meer dan 35 jaar, Hihihi)
GerJanne

Iefje Ceulemans zei

Die lijstjes zijn mij welbekend; mijn to do lijst blijft altijd even lang want voor elk geschrapt item komt er onderaan steevast iets bij :-)
Veel succes met je nieuwe methode! Grtjs, Iefje

Geel, groen en bruin.

 Hallo, Gisteren een begin gemaakt met de challenges te bekijken die momenteel lopen. Deze eerste kaart maakte ik voor de challenge bij 2 si...