vrijdag 30 december 2016

dag kerstboom...

Vanmiddag is er een kerstbal gesneuveld, onze hond Tess schoof met een vaartje haar kussen onder de boom. En toen pats, kapot. Dan de boom er maar uit zei ik en ben naar boven gegaan om te freubelen. (kreeg even zin om te stoeien na al die mooie creaties die ik zag bij de blog hop van team Utopia).
Kom ik net beneden; is de boom er echt uit! 

Fijne jaarwisseling allemaal


3 opmerkingen:

Je@net zei

Jij ook een fijne jaarwisseling gewenst, Alma. En alle goeds voor het nieuwe jaar!

Ellen zei

Alle goeds voor 2017!

GerJanne zei

Ook voor jou een goede en gezellige jaarwisseling!
Groetjes,
GerJanne

Aquarel verf

 Hallo, Wat een leuke en lieve reacties op mijn vorige post! Superleuk en stimulerend. Dank jullie wel. Vandaag laat ik jullie zien wat ik m...