zondag 13 november 2016

Een eerste berichtje op mijn blog.....,

Ik ga bloggen over mijn gestoei met stempels en dit doe ik met de materialen van Stampin' Up! Ik maak meestal kaarten, soms een doosje of mapje en wie weet is dat net genoeg om als inspiratie voor een ander te dienen.

Heel veel dank aan Miranda Mols die me net dat zetje gaf wat ik nodig had door haar hulp aan te bieden om dit blog te starten. (ik heb misschien later nog wel wat meer hulp nodig).

groeten van mij, Alma en tot een volgende keer,

5 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Alma,
wat leuk dat je een blog bent gestart! Het is zo leuk om je creaties te delen en te horen of mensen je kaart, doosje leuk vinden en of ze soms tips hebben... daarnaast is het erg leuk om bij anderen te kijken om ideeën op te doen. Voor mij is het naast mijn baan en gezin even en andere wereld met allemaal mensen die eenzelfde soort hobby delen. Gewoon erg gezellig, vrijblijvend en verrijkend. Heel anders dan Facebook. Ik ga je volgen hoor! En in mijn volgende berichtje zal ik je introduceren, dat levert altijd wat volgers op!
Groetjes en ik ben nu al wel benieuwd naar wat je zoals maakt!
GerJanne

alma.heijenk@gmail.com zei

Hallo GerJanne,wat leuk dat je mijn eerste volger bent.ik ben nog aan het ontdekken hoe het werkt met bloggen.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Graag gedaan! Nu minstens 1x per week vullen. Benieuwd naar wat je maakt!! Succes ermee.

Freubelparadijs zei

Alma heel veel succes. Het ziet er nu al mooi uit.

Maria V zei

Welkom in het gezellige blogland. Mooie foto met de stempels, inkt, etc. Ik vind het knap wat er met stempels gedaan wordt. Succes.

Collages

Hallo, Wat een leuke reacties van jullie op de doosjes die albumpjes werden. Dank jullie wel. En Bolletje lucky schreef dat ze geïnspireerd ...