woensdag 5 oktober 2022

Lift challenge #173

 Hallo,


Op mijn lijstje van challenges stond ook nog de liftchallenge om eventueel aan mee te doen. Ik heb er een aantal dagen voor nodig gehad om het hoe en wat te bedenken.

En tijdens een Facetime moment met mijn zusje had ik het ineens voor elkaar!

Ik stuur deze kaart in:






Deze kaart wordt gelift



Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer.

Groet, Alma

7 opmerkingen:

Marjan zei

Leuk die insekten met hun bolle ogen! Nog nooit gezien! Leuk ook hoe je ze gekleurd hebt met deze stempeltjes. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

Je@net zei

Erg leuke kaart, Alma!

Ellen zei

Superleuk gedaan Alma!
Groetjes Ellen

Els zei

Wat heb je dit leuk bedacht met de insecten en het is een super leuk kaart geworden.
Groetjes, Els

GerJanne zei

Ja wat een leuke techniek weer he? Je kaart is heel geslaagd vind ik. Leuk dat insect. Ik kreeg van onze coord. verpleegkundige door dat er een Symposium was. Hoe zij het dan weer kreeg weet ik niet.

Nicole Parmentier zei

Waar facetimen met je zus wel niet goed voor is ha ha. Je kaartje is echt super met deze gave spinnen. Normaal ben ik er niet zo dol op maar deze zijn erg leuk!! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.

Rhodé zei

Ik kom even bij je spreken, hoor! Wat een leuke kaart voor de liftchallenge. Als je eenmaal het idee hebt, ben je waarschijnlijk zo klaar.

Flowers

 Dag, Pas kocht ik een nieuw potje embossing poeder en had ik zin om te sponsen met mijn distress oxide inkten. Ik vond een leuke stempel va...