maandag 11 september 2017

Even bijpraten

Hallo,

Leuk dat jullie meelezen met mijn blog. Het wordt hoog tijd dat er weer een blog komt. Ik kamp voortdurend met chronisch tijdgebrek. De afgelopen weken ben ik druk geweest en dat blijft ook zo de komende weken en ik ben de enige die daar iets aan kan veranderen. Ik "verdoe" misschien wel teveel tijd met surfen op internet, je kent dat wel: pinterest en zo.
Aan mijn werkuren kan ik niet veel veranderen.

Momenteel valt de donderdag af om te freubelen of huishouding doen, ik mag dan de hele dag genieten van onze kleinzoon. En dat is natuurlijk ontzettend leuk!!! Dat gaat met ingang van volgende maand om en om met de andere oma dus dan komt er wat tijd vrij voor....?

Afgelopen zondag heb ik toch nog een kaartje gemaakt. Het idee van vouwen had ik al eerder gedaan maar ik vond het filmpje van "klompenstampers op You tube. En dit is echt wel een simpel kaartje. Je raakt er ook weer wat dsp aan kwijt. Klik maar eens op het filmpje, ze laat het heel duidelijk zien.


En nu mijn kaartje:

Ik heb ook een mal van Marianne design gebruikt, deze is ook uit dsp gestanst.


Aan de binnenzijde een stukje whisper white om je boodschap op te schrijven. Al met al een leuk model om te maken en om je voorraad dsp op te maken.

Fijne dag verder,
Groet, Alma

3 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke kaart, Alma!

Joke de Wit zei

Mooiiiii Alma.Gr.Joke

GerJanne zei

En je planner werkt niet? Of ben je nog niet begonnen?
Het filmpje was leuk even te kijken. Je kaart is prachtig!
GerJanne

Het voorjaar in je bol

Hallo, Ik maakte een voorjaarskaartje met behulp van de sketch van  TSOT   Ik kleurde de bloemetjes in met mijn nieuwe Faber Castell polychr...