maandag 23 januari 2017

Zussendag

Woensdag mag ik een workshop verzorgen bij een kennisje die een zussendag organiseert. De meeste dames hebben geen ervaring met stempelen dus ik houd het simpel wat betreft de kaarten.
Voor de gastvrouw heb ik een klein presentje gemaakt in de vorm van een mapje met 4 kleine kaartjes en envelopjes.


Voor de gasten heb ik ook een kleinigheidje gemaakt.
Op het blog "bij Margriet" zag ik een leuk envelop doosje en ook op You tube vind je verschillende filmpjes over envelop doosjes.
Voor het envelop doosje heb ik de envelop punch board gebruikt en kraft papier.
Het doosje vul ik met een Ritter sport chocolaatje, klein touwtje erom en klaar.


Ik heb de dragonfly bundel gebruikt, met very vanilla stempel papier, de dragonfly heb ik uit donkerblauw papier gestanst. De bloem komt uit een oudere stempel set en heb ik met mint macaron gestempeld op very vanilla. Het very vanilla vierkantje heb ik uitgestanst met de stich shapes framelits die.



Op pag. 26 van de voorjaarscatalogus vind je de dragonfly bundel, in de jaarcatalogus pag. 184 de punchboards, het very vanilla  stempel papier vind je op pag. 175
De stiched shapes framelits (nr 145372) zijn ook weer te bestellen.... ze zijn erg gewild en een tijdje uitverkocht geweest. Het zijn 4 ronde, 4 ovale en 4 vierkante mallen met een klein steekje langs de rand en erg leuk om te gebruiken.


Mocht je belangstelling hebben voor deze materialen of iets anders willen bestellen van Stampin' Up! laat het mij dan weten, ik bestel het graag voor je. 

2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er allemaal erg leuk uit, Alma.
Veel succes en plezier woensdag met de workshop!

Ellen zei

Dat ziet er gaaf uit! Veel plezier met de workshop!

Een easelcard,

 Hallo, Allereerst een bedankje voor al jullie leuke en lieve reacties! Superleuk om ze te lezen en soms zelfs een tip dat ik de kaart nog e...